the VIP~~

Friday, 23 March 2012

sekadar mencuba nasib....need more vote:)

Assalammualaikum...

hello dear friends....semoga korang sihat2...hr ni 23/3/2012...was a lovely friday<3....huhhu....(beberapa hari lg bufday aku la)...yeah!!...iklan semata2...
berbalik pd tajuk ku hari ni.....ak ada menyertai satu contest ni.....untuk style berhijab......hr ni update trbaru...vote ak dlm list no 2...(arr!!..xlh jadi...?)....kenapa?? kenapa??sbb ak nk menang!!hehehe
kawan-kawan sy sngt mgharapkan korang dpt tlg like dkt pic aku ni......(nk mntk tlg tp mne pic??)...wait!!...aku bg link ok....https://www.facebook.com/photo.php?fbid=415618295121331&set=a.361788123837682.108131.361323783884116&type=1&theater

korang2 bole tlg like kn??...sayang ketat2 klu mcm ni....THANKSSSS.muax!!(xprlu kiss kot..xpe..aku punya suka..)....
orait ni sje tuk hr ni....sekali lg mntk tlg like taw2...

Monday, 12 March 2012

saat ketika kita bertemu....

Assalammualaikum....

hye! kawan2..semoga korang sihat walafiat hendaknyer....dh lame xupdate blog ni.....kali ni ak nk bercerita tntg AKU DAN DIA...(balik2 pasal feeling..xde ceter lain ke???ahaha..perasan terlebih aku ni..)..ape2 je yg penting ni ruangan aku kn..kikikiki..ok...mula cerita

10/3/2012 yg lalu....tett~~...perjanjian pertemuan AKU DAN DIA...kami dh lama rancang nk berjumpa...akhirnya untuk kali ke-3 pertemuan ni....kami bertemu di Teluk kemang, Port Dickson(lpas dpt kebenaran ibu ayah..ALHAMDULILLAH)....HUU....

Habis kerja je aku pack2 n pick up my sister dayah(peneman)..aku memulakan perjalanan(untuk kali pertama drive jauh ni)..heheheh.....

(dlm perjalanan).....1jam lebih ler....

sampai2 je bole plk parking full....geler susah ...tp xpe la..semata2 nk jumpa kn....dan! DIA telah menjemput aku dgn senyuman..ahaha(walau aku tgh bengang masa tu sbb xdpt park yg ok, redah je)......control perasaan sbb dpn Dia kn....:P...

dalam 2 hari pertemuan AKU DAN DIA..kami betul2 menggunakan masa yg ada untuk lebih "mengenali"...ALHAMDULILLAH YA ALLAH...Dia menerima dgn ikhlas keadaan kekurangan Aku......TERIMA KASIH SAYANG....dgn ape yg trjadi mlm tu....aku rasa dah bersedia menerima Dia seadanya kerana dia menerima Aku seadanya......^__^

untuk kenangan pertemuan AKU DAN DIA...ak nk share beberapa keping gambar kami...