the VIP~~

Tuesday, 10 July 2012

Kenali HERBALIFE!

Assalammualaikum....

hye sahabat semua....semoga anda sihat sejahtera dlm keredhaan Allah SWT.....berpandu tajuk..(ceh mcm ayat dlm buku sekolah..hehehe)....ok2......
sebenarnye ini adalah salah satu hajat aku...aku NEKAD nak ubah tahap kewangan aku dan nak bantu keluarga aku.......ada kawan aku sorang ni...ktorang dh 11 tahun xjumpa..last masa sekolah rendah kot....tup2 jumpa semula di 'facebook" (ni nk ucap terimakasih kt fb ni...sbb pertemukan aku gn kwn aku ni..hikhik)......
ok nama dia Hairi......dia ni ada guna satu product iaitu HERBALIFE...ok dr situ aku mcm berminat nk tahu lbh lanjut tntg produk tu.....sbb selain BAIK untuk kesihatan ianya juga boleh menjana PENDAPATAN..kalau usaha lbh lumayan wow!!!.....
aku teringin nk mencuba....dan baca serba sedikit kt blog blogger2 yg pernah guna HERBALIFE ni...aku rasa tertarik....dan semalam 10/7/2012....ada talk tntg produk ni kt Klana Resort, Seremban...so apa lagi! aku pun excited nk pergi....hairi pun dtg sbb nk talk dgn aku...heheheh.....
ok rasa cukup kot aku nk cerita ...sikit2 dulu...dh betul2 guna dan ada perubahan....baru cerita lg ye sahabat2......nk tahu lagi kisah AKU DENGAN HERBALIFE....nnty sambung.......aku nk tunjukkan gambar masa event tu....korang tgk okey!!...

 sebelah kanan aku ni la Hairi kawan aku tu...;)
 Bob....mengalami perubahan sngt2 ketara dgn produk HERBALIFE ...dulu beliau ada masalah kegemukkan...
 berkongi pengalaman..^_^
seronok dengar pengalaman beliau...