the VIP~~

Tuesday, 22 January 2013

jodoh pertemuan Allah tentukan...

Assalammualaikum...

apa kbr semue..(cett mcm ramai je nk baca kan)..haa..ok2...berpandukan tajuk story sy tu..berangan nye nk jd pemberita ayat mcm ni kn...aha..dh2 mengarut..

nk cerita ni...korang semua mst ada kwn baik kan..kan..termasuk la aku..hee...dan aku nk share story baikk..baik je ok..tntg kwn baik aku sorang ni haa...empunya nama cik Azura bte Abas...yg xlama lg akan....psstt!...akan diberitahu kelak...hahaha

kalau aku jumpa zura ni ..ape yg aku nk ckp kt dia "xsangka kau dah ....dah tunang beb!"..kenapa cantik sngt..aahaa...ko cantik sayang...:)
dan sedihnye aku xde masa ko tunang..:9..sob..sob...sorrryyyyy

xsangka kan..kau selalu story sedih2 dgn aku..tgk2 dah tunang...alhmdulillah...^_^

ok2...zura tunang 19.1.2013 ...dan aku xdpt dtg atas sebab-sebab trtentu..sedihhh....dan yg paling aku nanti-nanti kan adalah melihat gmbr empunya yg untung akan memiliki kawan baik aku ni...huwaaa...encem laa..untung zura..eh! untung en.abg tu...
tahniah dear..semoga berkekalan dan berbahagia hingga hujung nyawa ok..aku gembira bercampur xth laaa nk ckp...tp aku doakan kau yg terbaik....love you zura!!...

aku nk share sikit gmbr2 masa ko tunang..walaupun aku xde kan..aku dh curi2 gmbr ko..soryy eh!...(ape gune facebook kannn)....

ok nah untuk awak2..:)

ok..ni la dia zura tu...tantik kannn..<3...xoxo~~

ini pulak dgn gerangan en abg yg aku kata encem tadi...encemm kan.kan.(cepat setuju..)p

kpd zura syg..aku suke gmbr ko yg ni..cantikkk...:)))

ok..candid eh!...nice..:)

ok cukup2 lah tu story hari ni...sila2 baca....tq...





Thursday, 10 January 2013

entry pertama untuk 2013...harapan..

Assalammualaikum...

wah..apa kabar kawan-kawan...dah masuk tahun baru 2013 dah...aku br nk type entry utk 2013 ni..erm  apa yang nk dicerita ni?
apa-apa pun....tahun 2012 bnyk hal yang terjadi....banyak sngt...sampai mls nk ingat..(tp ingat jgk.....)ahahh

untuk tahun 2013 ni mcm biasa simpan..eh!..tanam..eh!..apedaaa...mestilah nk ada cita-cita... azam ...angan-angan kn..kan....

aku ni manusia biasa ...bnyk yg aku nk gapai....melihat kebahagiaan orang lain..aku pun nk jgkkk..in shaa Allah....
melalui kekuatan yang ada...aku harap dapat hadapi tahun 2013 ni....dgn terbaik...
banyak yang aku nk capai....aku nk bahagiakan diri aku,,keluarga aku....hal pasangan hidup...aku ketepikan dulu...bukan xnk..tp....(sejak break aku dah malas nk pikir..biarlh jodoh itu dtg)..:(....touching seyh...

aku rindu..rindu sngt2.. kawan-kawan suka duka dulu...dari zaman sekolah....aku nk jumpa habiskan masa bersama-sama...mslh kengkangan masa dan masalah duit(yg selalu aku hadap ni),,,,membataskan aku nk meet dgn dorang..Y_Y...miss u girls n guys....

aku berharap andai dlm tahun 2013 ni aku bertemu seseorang yg boleh buat aku jatuh hati....aku inginkan yg terbaik...dan klu xde hal...planning ke arah hal yang lbh baik....in shaa allah...asal sederhana janji tertunai...

semoga entry pertama thun 2013 ni akan disusuli dgn entry yg lbh baik dr aku...sekian as salam.