the VIP~~

Wednesday, 11 January 2012

Gelaran "No 1 Dunia"

Assalammualaikum...
psss..pss...hye kawan2...sihat2 belako ko?....hope sume sihat....ok hari 12/1/2012....cerita pasal "No 1 Dunia " ni.....aku mndpt idea nk tulis entry kali ni.....aku mmng suke no 1 ni.....nk2 gelaran "Dunia" tu....(ape aku nk merepek ni...hahah...ni bkn merepek la!)....aku nk ceter tntg 2 orang "ikon" or "idola" negara...iaitu :]=~sila tgk gmbr dibawah

DATUK NICOLE ANNE DAVID!!

waktu sekolah dulu aku mmng minat dia ni....kekal je dgn gelaran pemain "NO 1 Dunia" dlm sukan squash.mantap kn???  dunia beb!!..hehhe...(kalau mcm ni kn best!...),<--tak habis2 berangan...dh2!..

ok sbg seorang rakyat malaysia aku KAGUM! 

Monday, 9 January 2012

Anwar bebas!!...Saiful???hummm..

Assalammualaikum...

hye kawan2...pe kbr?...(npe tetibe tny kbr ni),..rindu kot..hee..ok2..berbalik pd tajuk entri kali ni......dh sekian lame cerita ni.....mcm2 kan......last2 jawapan nyer..Anwar dibebaskan.....mkn masa beberapa tahun nk settle hal ni je!!....klu dh dengki tu...kn...ape je boleh buat...kpd yg tertuduh..(bkn ak nk back up)..(tp mmng beliau xbersalah)....then kpd yg menuduh tu..phm2 la....kn dh terjerat diri....

apa-apa pun kawan2.....setiap yg kita lakukan jika menjadi kebencian kpd orang..pedulikan selagi ia tidak bertentangan or salah(kite xboleh puaskan hati semua orang).....ok dh tu je nk luahkan..=='

daaa...haveaniceday!

Friday, 6 January 2012

cerita CINTA...jadikan SEJARAH...

> love story <

Assalammualaikum...

dh tgk video atas ni..ok aku terasa nk nangis ni(sedih konon),,hehe....mlm td (6/1/2012) drive otw balik rumah trdngr lagi sades(sedih) ...teringat kisah-kisah dulu...kuang3x....love story lah sngt kn.....btw memang aku sedih....aku RINDU ...(kpd scandle ku)..huhu....
love story tuk thn 2011 dh berakhir ....sekarang aku akan tempuh love story tahun 2012...aku berdoa agar Allah kurniakan aku seseorang yg begitu memahami aku...(padahal dh ad kot dpn mata..aku je ???)..hum....pepn aku doakan LOVE STORY kawan2 kt luar tu....mnjadi HISTORY yg bermakna pd 2012 ni..Amin...(feeling cintan cintun)kik^_^