the VIP~~

Monday, 12 March 2012

saat ketika kita bertemu....

Assalammualaikum....

hye! kawan2..semoga korang sihat walafiat hendaknyer....dh lame xupdate blog ni.....kali ni ak nk bercerita tntg AKU DAN DIA...(balik2 pasal feeling..xde ceter lain ke???ahaha..perasan terlebih aku ni..)..ape2 je yg penting ni ruangan aku kn..kikikiki..ok...mula cerita

10/3/2012 yg lalu....tett~~...perjanjian pertemuan AKU DAN DIA...kami dh lama rancang nk berjumpa...akhirnya untuk kali ke-3 pertemuan ni....kami bertemu di Teluk kemang, Port Dickson(lpas dpt kebenaran ibu ayah..ALHAMDULILLAH)....HUU....

Habis kerja je aku pack2 n pick up my sister dayah(peneman)..aku memulakan perjalanan(untuk kali pertama drive jauh ni)..heheheh.....

(dlm perjalanan).....1jam lebih ler....

sampai2 je bole plk parking full....geler susah ...tp xpe la..semata2 nk jumpa kn....dan! DIA telah menjemput aku dgn senyuman..ahaha(walau aku tgh bengang masa tu sbb xdpt park yg ok, redah je)......control perasaan sbb dpn Dia kn....:P...

dalam 2 hari pertemuan AKU DAN DIA..kami betul2 menggunakan masa yg ada untuk lebih "mengenali"...ALHAMDULILLAH YA ALLAH...Dia menerima dgn ikhlas keadaan kekurangan Aku......TERIMA KASIH SAYANG....dgn ape yg trjadi mlm tu....aku rasa dah bersedia menerima Dia seadanya kerana dia menerima Aku seadanya......^__^

untuk kenangan pertemuan AKU DAN DIA...ak nk share beberapa keping gambar kami...




4 comments:

  1. moon dan boyfrend dia..sweet...bila nak ajak mkn nasi minyak?

    ReplyDelete
  2. huhu..malunyee hairie...ngee....lmbt lg la awk!:P

    ReplyDelete
  3. Semuga sentiasa bahagia dan bahagia dan bahagia. Kekalkan apa yang ada dan terima seadanya..ahakss, macam pakar nasihat pulak...

    Blogcomment No 85

    http://jomsantaisekejap.blogspot.com/2012/03/blogcomment-3.html

    ReplyDelete
  4. hee....xpe nasihat mmberansang....:P

    ReplyDelete