the VIP~~

Wednesday, 30 November 2011

aku dah jatuh hati ker???

ahaa..Assalamualaikum ...

berpandukan tajuk!....tu aku ke sape ek..hehehe...aku lh tu...serius aku segan sebenarnya nk ckp ..tp ni kan laman aku(tempat luahan hati)..so peduliape aku..ok2 berhenti mngarut...:s
sebenarnyer aku ni tengah memikirkan satu jawapan nk bg pada seseorang yg dah JATUH HATI pada aku...(perasan beb!..tp betol la)...huhu.....

aku dah kenal dia setahun beberapa bulan la.....hari tu 27/11/2011(awal Muharam 1433 hijrah)..adalah hari dimana kitorang berjumpa untuk kali pertama..ahah..neves gler!!...kitorang meet dkt pantai gtu...pantai Port Dickson lg....sejurus je dia muncul dpn mata aku...terasa ketak2(gigil seluruh badan)...aduh..dh lame x "date" kn..kikik......

pendekkan cerita masa kami kt sana...thats was fun....ditambah pulak kwn2 dia tu....ok la...n dia sangat NICE dgn aku...dilayan bagai Puteri kooo!...huhuhuhuh

aku dpt something iaitu DRESS N SHIRT(sama dgn dia)...baik sungguh hati dia nk belikan aku tokk....seyes aku suka!!.....eh..eh..eh..tp belum nk jtuh hati la(sbb br 1st date kot)...

then! nk dijadikan cerita .esoknyer dia sms aku....dan telah melamar!!aku tuk jadi buah hati dia..huhu...aku pun blurrr+xth nk bg jawapan ape....
dia ckp klu masuk kali ke-3 lamaran ditolak....dia akan lupakan perasaan pd aku..aduh..fenin2!
aku bukanyer xnk tp....hati ni belum bersedia untuk masukkan seseorang selepas pengalaman dulu2 kala tu...

tp aku mcm takut kehilangan dia...sebab2 nye

1.Dia baik
2.pandai layan aku(trutama klu aku merajuk!)]
3.MEMAHAMI AKU
4.sanggup tunggu aku.
5.hormat orang tua
6.lembut hati
7dan insyaallh bertanggungjawap

aku perlukan ketenangan untuk membuat keputusan,...YA ALLAH berilah aku petunjuk!....jika dia adalah yg trbaik kau bukalh hatiku utk terima dia......

tu je aku nk ceter ......korang doakan yg trbaik utk aku taw2....

sblm tu....ni  pic yg sempat kami candid berdua..huhhu~~

 me n shah 1
me n shah 2 

me!^^

4 comments: