the VIP~~

Friday, 8 March 2013

mencari "housemate"

Assalammalaikum...

tarikh: 8/3/2013
masa:9.07 pagi
tempat:office
( versi 2013..nk ada masa..ahahah)

ok..bismillah....cerita berbeza dengan tajuk..huhu

setiap manusia dimuka bumi Allah ini telah ditakdirkan dengan kehidupan mereka tersendiri...termasuk aku...entah kenapa tetibe aku trpikir dan tak tahu nk cerita kt sape..aku cerita la kt blog aku ni...huu..yg aku kena cari kawan a.k.a housemate baru untuk tinggal dgn aku kt rumah sewa aku tu....sekarang ni mmng ada...tp aku merasakan cukup masa nnty dia akan pergi...sob3x..sedih Y_Y....
aku manusia biasa je..dalam usia 24 tahun ni....sekarang hidup aku berkerja,balik rumah, kemas rumah, keluar makan( itupun berdua je dgn housemate skrg ni)....cerita tntg housemate...housemate aku nama dia linda atau aku lbh kenali dgn pangggilan kak linda...sngt baik..cuma kadang2 ada la sikit2 perangai yg xkena kn...pemalu beb!!..heheh
tapi kadang2 kelakar coz gila2 MCM AKU..kakakahhh

kawan2 aku yg boleh dikatakan rapat semua dah temui cinta hati mereka..ada yg dah kawen..yg bertunang...aku rasa aku je kot yg belum ..huhu....mcm mana nk ada boyfie pun xde...kawan rapat ada la....
heheheheh..
sebab tu aku kata yg manusia ni ada kehidupan mereka sendiri ....masa ni mereka bahagia..eh..eh aku xkata nanti mereka sedih..cuma ..mungkin masa bahagia aku belum tiba..in shaa Allah...jodoh tu ada...

2 comments:

  1. kenapa nanti dia akan pergi??dia nak getting married ker???hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  2. haha...tula sbb nye..bila dh meningkat umur kn...ahaha..

    ReplyDelete